Het Euro Evangelie II bestelt u hierrr

Nee, het is geen rabiaat rechts verhaal tegen Europese eenwording. Wel tegen verlammende besluiteloosheid, ondoorzichtige politiek of het gewoon sjoemelen met cijfers. Alles wordt uit de kast getrokken om aan te tonen dat 'meer Europa' goed is, het lijkt wel religieuze dwang. Vandaar de titel. Zo is een muntunie zonder verregaande overdracht van financiële soevereiniteit onmogelijk gebleken maar bijna niemand durft dat zo uit te spreken, alles moet in het licht van meer komkommers verkopen worden gezien. Dat moet wel fout gaan en zo dreigen we het kind met het badwater weg te gooien: we verliezen dan ook de verworvenheden van Europese integratie. Er zit met gemak duizend manuur in dit werk, er hebben ongeveer honderd insiders tips gegeven en kamervragen over specifieke onderwerpen worden met instemmende tegenzin beantwoord, als er al een repliek volgt. Nooit bleek dat we er echt helemaal naast hebben gezeten.

Een papieren boek kost tien euro, vooral in verband met de lostieke aspecten. Kunt u dat geld niet missen, dan geven we u graag een gratis downloadbare versie. Het is ons niet om het geld te doen, gelukkig maar - voor ons. Wilt u de gratis versie downloaden maar bent u wel bemiddeld, dan betaalt u een bijdrage naar keuze. Daar financieren we verder onderzoek mee, naar misschien wel de grootste financiële blunder van na de oorlog. De inleiding van de bretel staat gewoon online, deze leest u alvast hier. Klikt u door naar de speciale pagina: Waarom Het Misgaat Met Onze Munt. Sterkte met lezen.