Kamerplant Tour: op 29 december en 2 januari gaan we nog een keer

Eng hè, iets plannen dat zich in het nieuwe jaar afspeelt. Wen er maar aan. De Kamerplant Tour was een groot succes, dus op verzoek gaan we nog twee keer. Het is een extended fietstour, waarbij we vooral de gracht en de Zuidas meepakken.

Pak die agenda. Op 29 december 2017i laten we nieuwe bedrijven zien, maar het is ook een goed excuus om te borrelen. Aanmelden doet u hier. Op 2 januari 2018 is er de internationale editie, omdat we buitenlandse pers te gast hebben. Aanmelden doet u hier

Logistiek: u neemt een fiets mee, deze heeft u reeds of u huurt er eentje. Niet erg moeilijk in Amsterdam. U kleedt zich een beetje netjes, als een makelaar, dan valt u niet zo op tijdens de tour. Maar probeer ook niet te overdrijven. We vertrekken om 14:00 bij de Beurs van Berlage en we eindigen op de Zuidas, rond 17:00. De kosten bedragen 20 euro. Voor de cijfern#^kers onder ons: nee, wij maken hier geen winst op, integendeel